Wie is JWG?

Het verhaal van JWG Administraties begon in 1926. De naam JWG Administraties Goes verwijst namelijk naar de oprichter, Jan Westveer (1926) uit Goes, JWG. Bij de overlevering van het bedrijf naar zijn schoonzoon W. Faasse is deze naam naar volle tevredenheid overgenomen. Per 2018 is J.T. Uitterhoeve ingetreden als vennoot van JWG Administraties.

In 2012 verhuisde JWG Administraties binnen Goes naar een nieuwe locatie, van de Frans den Hollanderlaan 16 naar de Albert Joachimikade 3A.

Daar waar vroeger tralies dit pand van Goes en Zuid-Beveland scheiden, nam JWG Administraties zijn intrek. JWG Administraties gebruikt de charme van Goes en van het pand, waarbij behalve de tekst op de voorgevel niets u meer doet herinneren aan de tralies van weleer.

De nieuwe locatie gaf juist met licht, ruimte en indeling een basis voor duidelijkheid en een open aangename persoonlijke (werk)sfeer. Dat vinden wij belangrijk. Zoekt u ons op achter de grote groene statige deuren van de Strafgevangenis, u vindt JWG Administraties Goes gelijk links na de ingang.

Het Team

De medewerkers van JWG Administraties Goes

Wie zijn wij bij JWG Administraties? Allereerst zijn we een team en dat is gelijk onze kracht. Samen bezitten we geduld, creativiteit, doortastendheid, precisie en visie. We vullen elkaar aan en leren van elkaar. Daarbij zorgen we voor een fijne (werk)sfeer. Die delen we graag met u.

Zowel via de NOAB als via onze persoonlijke opleidingen kunnen we aan onze interesses en kennislust tegemoet komen. Hier plukken we samen met u de vruchten van!!

Vragen?

Bel, schrijf of bezoek ons vrijblijvend!!