Bedrijfsadvies Zeeland

Wat kunnen wij bij JWG administraties in Goes op Zuid-Beveland in Zeeland voor u betekenen op het gebied van bedrijfsadvies?

Van starter tot ervaren ondernemer. Wij inspireren, begeleiden en adviseren graag Zeeuwse bedrijven. Daarnaast werken we met veel plezier voor verschillende klanten buiten Zeeland en ook in het buitenland. Wij vinden het vooral belangrijk dat er samenwerking is op basis van vertrouwen, begrip en een goed gevoel. In een informatief gesprek kunnen we nader met elkaar kennis maken. Neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijfsadvies Zeeland: Hoe stuur ik mijn bedrijf met plezier op een voor mij prettige manier?

Ondernemen is het inzetten van arbeid, kapitaal en kennis om inkomsten te verwerven. Ondernemen is ook sturen. De basis voor een goede sturing ligt in een efficiënt ingerichte financiële administratie. Wij kunnen u begeleiden van postverwerking tot jaarrekening. Op basis hiervan begint het echte ondernemen. Wilt u een bedrijf starten of overnemen? Hebt u een bedrijf of wilt u uw bedrijf verkopen of overdragen? Vraag naar ons bedrijfsadvies.

Hoe maakt u op een zo efficiënt mogelijke manier gebruik van cijfers?
We stellen bijvoorbeeld samen de kritieke, ofwel kritische prestatie-indicatoren (KPI) vast. Zij zijn op korte en lange termijn het kompas voor uw bedrijf.

Wat komt er kijken bij ondernemen, hoe start ik een bedrijf?

Wat zijn mijn mogelijkheden?

Waarmee moet ik rekening houden, hoe werk ik mijn ideeën uit?

Hoe stuur ik mijn bedrijf op een manier die bij me past?

Estate planning?
Hoe ziet u uw toekomst? Wat wenst u voor uw oude dag?

Hoe wilt u uw opvolging in uw bedrijf regelen?

Wilt u het voortbestaan van uw bedrijf graag bij de u opvolgende generatie verzekerd zien?

Denkt u aan bedrijfsbeëindiging, overname, samenwerkingsvormen of verkoop, nu of in de toekomst?

Door intensief overleg met u over cijfers, wensen, maar ook door het in kaart brengen van het huwelijksgoederenregime, komen we tot een gedegen bedrijfsadvies. Waar nodig zullen wij hiervoor gebruik maken van notaris en/of andere specialisten. De uitvoering kunnen wij geheel voor u verzorgen.

Contact met JWG administraties over bedrijfsadvies in Goes en de rest van Zeeland

Bel, schrijf of bezoek ons vrijblijvend!!

Copyright - JWG Administraties VOF
Webdesign door E-Traco
SEO door InternetPaleis